Espoon parhaat pizzeriat top 10

Espoo on iso kaupunki ja sinne mahtuu useita pizzerioita. Jokaiselle pizzoista tykkäävälle pitäisi löytyä sopiva pizzeria omaan makuun sopivine pizzavaihtoehtoineen. Usein pizzeriat tarjoavat yleisesti tunnettuja pizzoja kuten Margaritan eli pizzan, jossa on täytteenä tomaattia ja juustoa. Vaikka täytteet olisivat samat, pizza saattaa olla eri pizzerioissa eri niminen. Lisäksi useissa pizzerioissa tunnettuja klassikoita on saatettu uudistaa ja tehdä ainutlaatuisemmiksi. Margarita -pizzassa saattaakin olla vuohenjuustoa tavallisen juuston sijaan tai aurinkokuivattuja tomaatteja tomaattikastikkeen lisäksi. Se, mistä Espoon parhaat pizzat löytyvät, oli tiukan kamppailun alla Länsiväylän järjestämästä äänestyksessä.

Voittajaksi valikoitui Classic Pizza Iso Omena

Espoon parhaaksi pizzeriaksi valikoitui Länsiväylän järjestämästä pizzeriaäänestyksestä Classic Pizza Iso Omena. Kyseinen pizzeria palvelee osoitteessa Kauppakeskus Iso Omena, Piispansilta 11, 02230 Espoo. Pizzeria sijaitsee kauppakeskuksen sisällä M.E.E.T. -ravintolamaailmassa ja sinne pääsee sisään Finnkinon sisäänkäynnin vierestä. Voit siis helposti pyörähtää elokuvissa ja jatkaa siitä suoraan Classic Pizza Iso Omenaan. Heidät tavoittaa puhelimitse numerosta 044 0337600. Kotiinkuljetus ravintolan puolesta ei ole mahdollinen. He eivät halua olla pelkkä pizzeria, vaan haluavat tarjota kävijöilleen kokonaisvaltaisen elämyksen. Tähän pizzeriaelämykseen kuuluvat viihtyisä ja siisti ympäristö, ystävällinen vastaanotto ja palvelu, tyylikäs tarjoilu sekä tietenkin maittava ruoka- ja juomavalikoima.

He lupaavat olla parempi pizzeria, jonne asiakkaat haluavat mennä yhä uudelleen ja uudelleen saamaan pienen irtioton arjesta. Heidän pizzavalikoimansa on ollut asiakkaiden mieleen ja pizzojen juusto sekä pohjan rapeus ovat saaneet useilta kehuja. Pizzerian valikoimiin kuuluu Vegaano 2.0 -pizza, jonka voi syödä myös vegaani. Siinä on täytteenä tomaattikastiketta, vegaanijuustoa, grillattua munakoisoa, aurinkokuivattuja tomaatteja, tuoreita siitakesieniä, sipulia ja tuoretta basilikaa. Tarjolla on myös useampia talon erikoisia, kuten Jyrki Sukulan Truffo -pizza.

Niukasti kilpailun ykköspaikasta hävisi Pepino, Vantinmäentie

Pepino -pizzeria löytyy osoitteesta Vantinmäentie 3, 02780 Espoo. Voit myös soittaa heille numeroon 050 5999938. Soittamalla saat esimerkiksi lisäinfoa allergiatiedoista ja voit tilata itsellesi pizzoja kotiinkuljetuksella kymmenen kilometrin päähän pizzeriasta. Heiltä löydät myös vegaaneille suunnatun vaihtoehdon. Vegetariana -pizza sisältää herkkusieniä, punasipulia, paprikaa, oliiveja, artisokkaa sekä metsäsieniä. Toki tämän pizzan voi tilata hyvin, vaikkei noudattaisikaan vegaanista ruokavaliota. Välillä kasvisten täyttämä pizza tuo hyvää vaihtelua. Pizzerialla on oma talon pizza nimeltään Pepino Special. Se on hyvin juustoinen ja lihaisa vaihtoehto, sillä täytteinä siinä ovat chorizo, pepperoni, mozzarella ja salami. Pepino -pizzeria tarjoaa myös mahdollisuuden pöytävaraukseen ja tilat vaikka yksityistilaisuuden tai pikkujoulujen viettämiseen

Kolmannelle sijalle ylsi Pizzeria Olarin Kuu, Kuunkehrä

Pizzeria Olarin Kuu sijaitsee osoitteessa Kuunkehrä 4 C, 02210 Espoo. Voit marssia heille suoraan sisälle tai tilata pizzat kotiisi seitsemän kilometrin kuljetusalueen puitteissa soittamalla numeroon 09 8881198 tai 09 8557763. Tämä pizzeria tarjoaa kasvissyöjille sopivan Vegetariana -pizzan. Pizzavaihtoehdoista ei kuitenkaan löydy erityistä talon pizza -titteliä omaavaa vaihtoehtoa. Kaikkia pizzoja myydään tasapuolisesti ja laatu varmistaen. Tarjolla on yksinkertaisempia pizzoja kuten Kinkku ja Tonnikala, joissa nimenä toimiva raaka-aine on ainoa täyte juuston ja tomaattikastikkeen ohella. Yksinkertaisten pizzojen lisäksi löytyy useampia täytteitä sisältäviä pizzoja kuten herkkusieniä, katkarapuja, kinkkua sekä salamia sisältävä Cardinal.

Juuri ja juuri palkintosijojen ulkopuolelle jäi Pappa Pizza Kauklahti -pizzeria

Vegaani saapuu pizzataivaaseensa suunnatessaan osoitteeseen Hyttimestarintie 6, 02780 Espoo. Sieltä nimittäin löytyy pizzeria, joka tarjoaa peräti 12 pizzavaihtoehtoa vegaaneille! Niiden lisäksi tarjolla on toki omavalintaisilla täytteillä oleva pizza, jonka voi valita vegaaniseksi. Jos asut alle 20 kilometrin päässä, soita numeroon 09 4128120 ja pääset pian nauttimaan haluamastasi pizzasta. Mikäli kaipaat välillä jotakin muuta kuin pizzaa tai jopa pizzan kylkeen toisen ruoan, Pappa Pizza tarjoaa muun muassa erilaisia pastoja, pihvejä ja burgereita. Normaaliin nälkään kuitenkin riittävät Pappa Pizzan pizzat, sillä ne ovat suuria ja meheviä. Täytteiden kanssa ei ole kitsasteltu ja pohjat ovat ihanan rapeat. Talon pizza neljänneksi sijoittuneessa pizzeriassa on Pappa special. Sen tilaajalle on luvassa aimo annos lihaa ja sen kylkeen sopivia lisämausteita, jotka tekevät tästä pizzasta vastustamattoman.

Talon pizza on yleensä aina kokeilemisen arvoinen!

Viidennen sijan sai Viherlaakson Express -pizzeria

Kun pizzanälkä iskee, kannattaa suunnata osoitteeseen Viherkalliontie 1, 02710 Espoo. Siellä nimittäin sijaitsee Viherlaakson Express -pizzeria, joka tarjoaa rentoa tunnelmaa ja myöhäisiltojen aterioita. Voit tilata pizzoja myös kotiinkuljetuksella soittamalla numeroon 09 2504466 tai netin kautta. Huomioi kuitenkin, että pizzerian toimitusalue on kahdeksan kilometriä. Jos asut kauempana, suuntaa itse paikan päälle hakemaan pizzasi – ne ovat sen arvoisia. Vaikkei Viherlaakson Express -pizzeria päässytkään mitalisijoille, ovat sen asiakkaat olleet tyytyväisiä pizzoihin ja ravintolaan. Pizzat valmistetaan taatusti tuoreista ja laadukkaista aineksista. Perinteiset pizzat on nimetty hauskasti ja valikoimasta löytyvät muun muassa Honeymoon ja Ex-Lover -pizzat. Joudut siis hieman käyttämään aikaa haluamasi pizzan löytämiseen, mikäli olet tottunut aina tilaamaan pizzasi samalla nimellä.

Jos joidenkin pizzojen kinkku on sinusta huonolaatuista ja inhottavaa, kokeile tämän pizzerian pizzoja. Niissä nimittäin kinkku on herkullista palvikinkkua, jossa on 95% lihapitoisuus. Saatat ihastua tai jopa rakastua uudelleen kinkku-ananas-pizzaan, joka kulkee nyt nimellä Romantica ja sisältää myös aurajuustoa. Viherlaakson Express -pizzerian pizzavalikoiman mukaan mahtuu myös talon erikoinen eli Express special -pizza, jonka täytteet ovat pepperoni, jalapeno, mozzarella, valkosipuli, ja tacokastike. Tarjolla on myös omavalintaisilla täytteillä olevia pizzoja, joista vegaanit ja kasvissyöjät voivat Mother nature -pizzan ohella valita omansa. Pyytämällä juuston saa jätettyä pois. Vegaanista juustoa ei valitettavasti ainakaan vielä ole valikoimassa.

Kuudes sijoittunut oli Classic Pizza Sello


Kauppakeskus Sellon kolmannessa kerroksessa, osoitteessa Leppävaarankatu 3-9, 02600 Espoo, sijaitsee Classic Pizza Sello -pizzeria. He eivät ole vain pizzeria, vaan tarjoavat kokonaisvaltaisen elämyksen, kuten myös ensimmäiseksi sijoittunut Classic Pizza Iso Omena. Pöytävaraukset eivät ole mahdollisia, mutta Classic Pizza Sello -pizzeria lupaa suuren ravintolansa ansiosta, että paikkoja kyllä löytyy viimeistään pienen odottelun jälkeen. Kovin suurella tai nälkäisellä kokoonpanolla ei välttämättä siis kannata tänne suunnata, ellei ole valmis odottamaan. Pizzerian valikoimiin kuuluvat vegaaneille sopiva Vegaano 2.0 -pizza sekä talon erikoisuuksina useammanlaiset pizzat, kuten Tomi Börnin Phangan lover -pizza. Tavoitat pizzerian myös puhelimitse numerosta 044 0337601. Kotiinkuljetus ei ole mahdollinen ravintolan toimesta.

Seitsemännen sijan nappasi Leppävaaran Kuningas -pizzeria

Osoitteesta Muurarinkuja 1 B, 02650 Espoo löytyy Leppävaaran Kuningas -pizzeria. Voit soittaa heille numeroon 09 42891042 ja myös tilata ruokaa tätä kautta. He kuljettavat tilauksesi kahdeksan kilometrin säteelle ravintolasta. Kokeile heidän talon pizzaansa eli House Specialia, jossa on täytteenä herkkusieniä, paprikaa, sipulia ja jauhelihaa. Täytteet ovat klassinen yhdistelmä, joka toimii aina. Leppävaaran Kuningas -pizzerian pizzat ovat kokonaisuudessaan tuttuja ja tavallisia. Ne ovat sellaisia ”varmoja valintoja”. Tarjolla on myös Vegetariana -pizza, jonka voi tilata juustottomana, jolloin se sopii myös vegaaneille! Tänne pizzeriaan kehtaat talsia arkivaatteissa hakemaan itsellesi ruokaa. Kyseessä on kunnon pizzeria eikä mikään hienostoravintola. Sinun ei tarvitse tehdä pöytävarausta voidaksesi nauttia heidän ruuistaan.

Seitsemän Espoon parhaan pizzerian kärkeen on mahtunut useanlaisia pizzerioita, joista osa toimii enemmän lounasravintolana, osa hienostoravintoloina ja osa on pizzerioita niiden perinteisemmässä merkityksessä. Koska kaikki nämä pizzeriat ovat päätyneet tälle listalle, ovat niiden asiakkaat olleet pääasiassa tyytyväisiä ravintoloiden ympäristöön, tunnelmaan, ruokaan ja palveluun. Kaikista näistä pizzerioita voi siis olettaa saavansa maistuvia pizzoja ja miellyttävää palvelua. Useissa pizzerioissa on niin kutsuttu talon pizza, joka voi tarjota uudenlaisen kokemuksen syöjilleen. Jäljellä ovat vielä kolme viimeistä listalle päässyttä ravintolaa. Listauksen äänestyksessä annettiin yhteensä 377 ääntä. 46 pizzeriaa sai vähintään yhden äänen.

Kahdeksas sija päätyi Pizzeria Cafe Metropolille

Pizzeria Cafe Metropoli löytyy osoitteesta Iivisniemenkatu 3, 02260 Espoo. Tavoitat heidät puhelimitse numerosta 09 8811870. Jos asut alle kuuden kilometrin päässä ravintolasta ja mielesi tekee pizzaa, älä aikaile, vaan soita ja tilaa itsellesi helpostusta mielihaluusi. Tarjolla on muun muassa kasvispitoinen Super vegetariana -pizza sekä Fantasia -pizza, josta jokainen voi loihtia juuri haluamansalaisen pizzan. Voit valita Fantasia -pizzaasi kuusi täytettä. Metropol Special pizzoja on saatavilla jopa kahdeksan erilaista! Lähde selvittämään, onko Juusto Special vai Meat Lover sinun pizzavalintasi jatkossa. Tai jos kaipaat jotakin yksinkertaisempaa, kokeile Katkarapupizzaa tai Bolognesepizzaa. Ne on varustettu nimessä esiintyvillä täytteillä, joita maistuva juusto ja täyteläinen tomaattikastike täydentävät.

Länsiväylän järjestämässä pizzeriaäänestyksessä Pizzeria Cafe Metropoli päätyi lopulta kriittisen äänestäjäkunnan toimesta kahdeksannalle sijalle, joka ei suinkaan ole häpeä. Paremminkin olisi toki voinut mennä, mutta kilpailun ollessa kovaa, jokainen listan sija on saavutus. Pizzeria Cafe Metropoli on enemmän pizzeria ja kahvila kuin hienostoravintola, ja tämän huomaa ravintolan sisustuksesta sekä olemuksesta. Älä siis arkaile lenkin päätteeksi pyörähtää hakemassa itsellesi syötävää kotimatkalla. Tässä ravintolassa sinua ei tuomita, vaikka et olisi pukeutunut parhaimpiisi. Tule omana itsenäsi ja löydä itsellesi sopiva pizzavaihtoehto monipuolisesta valikoimasta. Jotkut ovat väittäneet pizzoja liian juustoisiksi, mutta voiko pizzassa olla muka liikaa juustoa? Voit pyytää henkilökuntaa laittamaan sinun pizzaasi vähemmän juustoa, jos nautit pizzastasi vähemmällä juustolla varustettuna enemmän.

Yhdeksänneksi paras Espoon pizzeria – Pizzeria Boston

Sokinsuontie 4, 02760 Espoo on osoite, jossa Pizzeria Boston eli Pizzeria Shine sijaitsee. Puhelimitse tavoitat heidät numerosta 09 8632170. He toimittavat sinulle kotiinkuljetuksella ruokaa, mikäli asut alle viiden kilometrin päässä ravintolasta. Tällöin olet aika hyvässä asemassa, sillä voit nauttia Pizzeria Bostonin pizzavalikoimasta ja muista ruuista kuten hampurilaisista silloin, kun itse haluat. Heidän kasvispizzansa on muiden pizzerioiden kasvispizzoista täytteiltään hieman poikkeava. Vegetariana Pizza nimittäin sisältää herkkusieniä, kapriksia, parsaa ja sipulia. Kokeile tätä erilaista kasvisvaihtoehtoa ja saatat jopa löytää uuden suosikkisi! Mausteeksi kaikkiin pizzoihin voit valita normaalin valkosipulin ja oreganon lisäksi smetanamajoneesin ja chilin tuomaan lisää makua. Pääset tuunaamaan pizzaasi entistä enemmän aiempaan verrattuna.

Tarjolla on myös muun muassa Oma valinta Calzone -pizza eli sisäänleivottu pizza, johon saat itse valita neljä täytettä ja mahdolliset lisukkeet. Pizzavalikoima on erittäin laaja ja sieltä pitäisi löytyä lähes jokaiselle maistuva vaihtoehto. Pizzeria Boston on olemukseltaan lämminhenkinen ja luokseen kutsuva pieni ravintola, jossa palvelu pelaa ja pizzat ovat maukkaita. Tänne ravintolaan asiakkaat haluavat palata kerta toisensa jälkeen hakemaan itselleen maistuvaa syötävää ja juotavaa. Paikanpäällä syöminen ei ehkä ole kokemuksena kummoinen, koska kyseessä on pieni pizzaravintola. Rahoilleen saa tässä paikassa vastinetta.

Viimeisenä listalle pääsi Big Mama’s, Espoonlahti

Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä, listan sijalta kymmenen löytyy Big Mama’s, Espoonlahti -pizzeria, jonka pizzoista pääset nauttimaan, kun suuntaat osoitteeseen Espoonlahdenkatu 1, 02320 Espoo. Puhelimitse tavoitat heidät numerosta 09 8026040. Pizzeria on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1988. He lupaavat toimittavansa pizzat uunituoreina aina kotiovellesi saakka, jos asut heidän kuljetusalueellaan. Kuljetusaluetta ei ole rajattu kilometrein vaan kaupunginosien suhteen. Mikäli huomaat tässä uunituoreena kotiovellesi -lupauksessa mahdollisia puutteita, olet oikeutettu saamaan alennusta ruuistasi. Voit tilata ruokia ja juomia soittamalla heille, käymällä paikan päällä tai netin kautta onlinetilauksen avulla. He tarjoavat kaksi erilaista kasvissyöjillekin sopivaa vaihtoehtoa; Vegetaria I ja II.

Tässä paikassa talon erikoisuuksia on kaksi erilaista. Ensimmäinen niistä on Mama’s I -pizza, jossa pizzan sisälle on leivottu jauhelihaa, purjoa ja chilijauhetta. Toinen talon erikoinen on Mama’s II, jossa on täytteenä jauhelihaa, ananasta, tuoretta paprikaa sekä aurajuustoa. Big Mama’s -pizzerian pizzavalikoima on laaja ja tarjolla on myös muita ruokia kuten pastoja, salaatteja ja omeletteja. Voit siis tilata samalla kertaa koko porukalle ruokaa, vaikka kaikki eivät tällä kertaa haluaisikaan pizzaa. Big Mama’s -pizzeria kuvaa itseään Espoonlahden pysyväksi maamerkiksi ja sanoo, että ravintola on osa paikallista elämänmenoa. Tämäkin pizzeria on siis kokeilemisen arvoinen varsinkin, jos asut Espoonlahdessa tai olet käymässä siellä päin.

Vaihtoehtoja riittää, jos mielesi tekee pizzaa

Espoon paras pizzeria löytyy Matinkylästä Länsiväylän järjestämän pizzeriaäänestyksen mukaan. Kilpailu oli varsin tiukka kolmen parhaan kärjessä. Voittajaksi valikoitui Classic Pizza Iso Omena, joka sai 11% annetuista äänistä. Kymmenen parhaan sijoittuneen joukkoon mahtuu hienompia ravintoloita, joihin voi tehdä pöytävarauksia sekä tavallisempia pizzerioita, jonne kehtaa kävellä lenkkareissa ja verkkareissa hakemaan iltapalaa. Ihailtavan paljon pizzeriat tarjoavat nykyään vegaanisia vaihtoehtoja ja gluteenittomia pizzoja. Monilla pizzerioilla on valikoimissaan myös talon erikoisia pizzoja. Jos mielesi tekee pizzaa, varmasti jokainen näistä pizzerioista tarjoaa sinua miellyttävän vaihtoehdon. Suuntaa siis vaikka kokeilemaan kaikkien kymmenen pizzerian valikoimia ja päätä, onko Länsiväylän pizzeriaäänestyksen järjestys oikea!

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: